stellamenzies

Alla inlägg den 18 februari 2014

Av Stella Menzies - 18 februari 2014 22:05

Idag när vi var på väg hem från pizzerian så parkera vi på typ andra sidan för det var fullt precis utanför huset. Sedan när vi gått ut bilen så kollar jag åt höger och vad ser jag då? Jo under en bil ligger Sofia! Var tvungen att stå där och kolla och tänka en stund först. Hon såg ut som en kattunge och var så liten och mager. Och halsbandet hade hon heller inte kvar. Vi ropade hennes namn och hon kom då springandes mot oss. Hon var såå glad. Jag var så himla lättad och otroligt glad för efter 3 veckor och 2 dagar så hade jag börjat tappa hoppet. Försökte tänka att jag skulle glömma bort det lite. Att det inte var som förut. Men jag har en mirakelkatt och jag är så jäkla glad :D älskar henne mest!!

Men tänk då om vi hade valt att inte äta pizza idag eller om vi hade valt att inte ta bilen dit. Eller tänk bara om jag hade valt att inte följa med för det var ju trotsallt jag som såg henne först. Eller tänk om det inte hade tagit så lång tid på Pizzerian eller om det inte var fullparkerat direkt utanför huset. Hade vi missat henne då?

Kan bara konstatera att en svart katt som går över gatan inte betyder otur. Jag var ute idag på dan och letade efter henne (verkar inte som om jag hade tappat hoppet) och då såg jag en knallsvart katt som gick över vägen precis framför mig. Det betyder tur eller kanske tur i oturen enligt mig och absolut inte otur. För att vi hittade ju Sofia och det betyder inte otur.

Av Stella Menzies - 18 februari 2014 10:51

Tränings värk i HELA kroppen.

Det här är jag


Hej jag heter Stella och är en 13 årig directioner. I min blogg får du följa mitt liv men framförallt mitt största intresse: RIDNING

stella@tyfonmail.se

Fråga mig något

2 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Favorit årstid?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Något speciell ämne du letar efter?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

puss-o-kram-skum-banan

Här är alla välkomna!  

Mina djur

SOFIA


Sofia är min fina svartvita katt som jag har haft länge! Bästa katten ever!

 

Tyson

Tyson är inte bara min katt men han är väldigt kelig. Han är svartvit. RIP Tyson Honungskaka Skeppet Vasa. Du är såå saknad

 

Charlie

Charlie är min kanin som jag fick i höstas. Han är en blandning mellan lejonhuvad vädur och dvärgkanin. Han är jätte duktig på att hoppa och tycker det är kul!

 

Bumling

Bumling är världens finaste häst som jag ville ska få vara med på min blogg ett tag!     


Ovido - Quiz & Flashcards